Friday, 15 February 2013

Morning human.

Hi guys! First of all fara nk wish good morning. Haha. Normal lah kn every post start with greetings. Okay. Mmmm. Today is my last day cuti Cny then hri ahad dah kena blik ipg. Ehhh jap nk kongsi skit cerita sweet and sour relation fara dgn korang. Almost 1 week fara tdr dpn lappy. Eppppp! Bkn tebiat ska2 nk tdr dpn lappy. Fara tdr dpn lappy sbb nk tdr dgn alif. Kitorang on webcam dri mlm smpai pagi. Sweet en? Anyuhyuh. Smpai mkn pun dpn lappy. Every single day kitorang spend time together dpn webcam and also every single day both of us trying to fill up our day with love :3 tpi dlm sweet2 tu ada jg sour dia. Fara slalu marah alif. Yg si alif ni pun sabar je layan bitter half dia ni. Mood fara cpt sgt berubah2 kjap jd sweet,jap mrh2,jap manja2. Untung dpt bf mcm alif sbr je. Tpi tk lah smpai ada niat nk skit kn hti dia trus. Fara syg dia. Standart lah gduh2 manja skit. But like seriously spanjang kitorang in love ni alif tk perna mrh fara event tinggikn suara pun tk perna. For his desprate ex keep on moving lah. Fara and alif betul2 bhgia now. Stop stalk our instag. Kitorang dah block dri fb and twitter. And now dkt instag pula? Haha. Annoying sgt!

Start your day with a smile guys! Xoxo *big hug

Thursday, 14 February 2013

Sunshine.

hi guys! morning! lets we start our day with a big big smile :) mmmmm geramnya! pgi2 lg fara dah kena kejut oleh si ayam a.k.a abg fareas. dah tu ketuk pintu bilik org mcm nk roboh sebab nk pinjam charge -,- eeeeee benci lah! abggg i still want to sleep lah. alif ni pun 2x5 jg. tk sah klau tk bg fara janda pagi2. well im curently trying to sleep again and hope the dream will still continue. bye! see yaaaaa :3
xoxo

Tuesday, 12 February 2013

Shit things!

Omgeeeeeee! As a girl u know what i mean kn dear ex alif? Well hello. Aku respect kau as his ex but now kau tdk lebih dri sbgai loser. Please move on lah. Aku malas dah nk layan post2 miang kau. Sedar lah weh kau cuma ex. Lebih dekat dengan perkataan past. Kalau dah tahu ex bt cara ex kalau dah gatal sangat pula g sana cari lelaki lain. Tkyah dgn bf org. Aku dah lama simpan sakit hati aku ni. Kau nk sangat barang2 kau g minta dgn ex ksyngan kau tu. Bkn call dia merayu2. Minta simpati. Bt diri kau macam tkde harga diri. Fyi i dont give a damn dgn perempuan pervert mcm kau. Come on lah. Ckp dah matang asal perangai kau mcm anjing?

Thursday, 15 November 2012

*big hug

heyyyyyyy! almost 1 year sudah fara tidak post kn? oh my! bnyk inbox yg fara trima. thanks guys sudi tunggu post dari fara! i appreaciate that. :) actually fara lupa password blog fara. sedih kn? alhamdulilah pagi tadi tiba2 fara ada mood nak hack balik blog fara. try punya try . yessssssss! i get it! dapat hack. melompat2 fara. happpppppy sangat! guys, no what i have been nothing with azwan already. opppps! fara tidak sedih okay! i think its better to me. past is past. lets talk about my sweet and sour relationship with alif. after 4 months single he got me. he win my heart . like seriously, dia betul2 buka hati fara untuk bercinta lagi. hahah*lucu lah ayat fara, malu -.- . LONG DISTANCE RELATIONSHIP? yeppp. im facing with this situation. deep in the eyes close to the heart. hihi . long distance love more beautiful than what we expected. i'm not just empty talk but honestly i feel how great distance love that i made with him. while the time passes by we learned to overcome the distance between us,the temptation of hungging and kissing, the trust we have for each other,to be patient at all times. all this things make us stronger and looking forward for the first meet up. to be honest his existance really do help me change my life.i do appreaciate and treasure all his times spending on his lappy to talk to me. we added each on every single day with skyping, texting and calling. we talk almost every days trying to get to know each other closer and better. JELOUS? yepp. i do jelous with him. know what its have been 8 times already his ex girl do click favourite at our conversation on twitter. guys, u know what that means right? hmmpph. nevermind as long as you happy doing that girl. mark my word its nothing on me and doing that stupid things does't not make my relationship with your ex distant. haha. come on! get a life. 

Wednesday, 14 December 2011

get married 3





hey kawan , fara baru siap tengok movie get married 3  . actually fara x brapa layan cerita indonesia ni .  tapi cerita ni lain sikit . best okay ! cerita pasal pasangan suami isteri yang masih muda tapi ada anak kembar 3 . sweet cerita ni ! meh cepat2 tengok . cerita macam-macam scene korang boleh nampak . ada part sedih , part sweet , part cute , part lucu . hihi . best sangat ! so apa lg ? jom tengok ! jangan ketinggalan . 
meh sini tengok trailer movie tu . confirm korang suka punya la !


hah ni pula poster get married 3 

cukup untuk entry hari ni . GOOD NIGHT !

hey kawan !




fara , baru siap buat blog leyna . hah! leyna tu bukan bestfriend fara pun . dia cuma seorang blogger baru . so dia minta fara tolong edit-edit skit blog dia .  nk tengok blog dia ? click sini . dari blog leyna nmpk mcm blog besa2 ja tiba-tiba brubah menjadi comel ! meh tengok gambar-gambar blog leyna tu . fara ada print screen blog c leyna tu . JOM TERJAH !





jeles tidak ? hihi . kalau nk tengok blog korang berubah wajah jadi comel just leave your comment atau bgtaw fara dekat shout box ! ok lah bye ! fara nk masak jap . dady bising2 suda ! panas telinga . hihi .

Tuesday, 6 December 2011