Monday, 21 November 2011

ohh my god !


hihi . aku da something maw share dengan korang . sebelum tu . tengok benda dekat bawah ni . alar . jangan la scroll sampai nampak post *PERBEZAAN LELAKI DAN PEREMPUAN* tu . korang ni .



click gambar ni kalau maw nampak dengan lebih jelas !


comel tak aku ? aku tahu aku comel , haha*ketawa jahat . tapi malangnya gambar dekat atas ni bukan aku . dia salah seorang follower aku dan salah seorang dalam friendlist dekat facebook aku . nama dia PZA maybe . haha sebab nama facebook dia PZA SWAGER NO . aku bukan kenal dia sangat . meh aku cerita sikit pasal dia ni . tadi time aku online facebook aku . tiba-tiba tengah jam menunjukkan 5.28 pm singgah 1 inbox dekat msg facebook aku bunyi dia mcam ni "wee ajar dulu bh.ma beguru sama kw ni.ajar luk" first aku heran la juga . dia salah inbox ka ni ? tiba2 pula cakap mw minta ajar . tapi lepas aku tnya2 . stay2 matang beinbox dengan dia di facebook baru aku faham . rupanya dia suka dengan blog aku . haha . *KETAWA BANGGA . dalam diam2 blog aku di minati biar baru 2 orang . haha . nvm ni permulaan yg baik untuk memikat hati pembaca2 blog aku , haha . ehh . excuse me ! mesti korang cakap aku trip kn ? jgn sembarang ckp tau . tengok gambar dekat bawah ni . esh . bukan dekat atas tu .




click gambar ni kalau maw nampak dengan lebih jelas !
 

hah ! ini bukan tipu2 .  real punya . okay cukup . to PZA karang malam aku tolong lawakn blog kau dengan code2 yg aku guna k ? . kepada sesiapa yang maw minta tlg leavekn comment anda dekat bawah ni dalam comment box atau try buat mcm PZA ni inbox facebook aku . thanks :)

1 comment:

HEY VISITOR , LEAVE YOUR COMMENT HERE *LOTS OF LOVE FARA :*