Friday, 15 February 2013

Morning human.

Hi guys! First of all fara nk wish good morning. Haha. Normal lah kn every post start with greetings. Okay. Mmmm. Today is my last day cuti Cny then hri ahad dah kena blik ipg. Ehhh jap nk kongsi skit cerita sweet and sour relation fara dgn korang. Almost 1 week fara tdr dpn lappy. Eppppp! Bkn tebiat ska2 nk tdr dpn lappy. Fara tdr dpn lappy sbb nk tdr dgn alif. Kitorang on webcam dri mlm smpai pagi. Sweet en? Anyuhyuh. Smpai mkn pun dpn lappy. Every single day kitorang spend time together dpn webcam and also every single day both of us trying to fill up our day with love :3 tpi dlm sweet2 tu ada jg sour dia. Fara slalu marah alif. Yg si alif ni pun sabar je layan bitter half dia ni. Mood fara cpt sgt berubah2 kjap jd sweet,jap mrh2,jap manja2. Untung dpt bf mcm alif sbr je. Tpi tk lah smpai ada niat nk skit kn hti dia trus. Fara syg dia. Standart lah gduh2 manja skit. But like seriously spanjang kitorang in love ni alif tk perna mrh fara event tinggikn suara pun tk perna. For his desprate ex keep on moving lah. Fara and alif betul2 bhgia now. Stop stalk our instag. Kitorang dah block dri fb and twitter. And now dkt instag pula? Haha. Annoying sgt!

Start your day with a smile guys! Xoxo *big hug

Thursday, 14 February 2013

Sunshine.

hi guys! morning! lets we start our day with a big big smile :) mmmmm geramnya! pgi2 lg fara dah kena kejut oleh si ayam a.k.a abg fareas. dah tu ketuk pintu bilik org mcm nk roboh sebab nk pinjam charge -,- eeeeee benci lah! abggg i still want to sleep lah. alif ni pun 2x5 jg. tk sah klau tk bg fara janda pagi2. well im curently trying to sleep again and hope the dream will still continue. bye! see yaaaaa :3
xoxo

Tuesday, 12 February 2013

Shit things!

Omgeeeeeee! As a girl u know what i mean kn dear ex alif? Well hello. Aku respect kau as his ex but now kau tdk lebih dri sbgai loser. Please move on lah. Aku malas dah nk layan post2 miang kau. Sedar lah weh kau cuma ex. Lebih dekat dengan perkataan past. Kalau dah tahu ex bt cara ex kalau dah gatal sangat pula g sana cari lelaki lain. Tkyah dgn bf org. Aku dah lama simpan sakit hati aku ni. Kau nk sangat barang2 kau g minta dgn ex ksyngan kau tu. Bkn call dia merayu2. Minta simpati. Bt diri kau macam tkde harga diri. Fyi i dont give a damn dgn perempuan pervert mcm kau. Come on lah. Ckp dah matang asal perangai kau mcm anjing?