Tuesday, 12 February 2013

Shit things!

Omgeeeeeee! As a girl u know what i mean kn dear ex alif? Well hello. Aku respect kau as his ex but now kau tdk lebih dri sbgai loser. Please move on lah. Aku malas dah nk layan post2 miang kau. Sedar lah weh kau cuma ex. Lebih dekat dengan perkataan past. Kalau dah tahu ex bt cara ex kalau dah gatal sangat pula g sana cari lelaki lain. Tkyah dgn bf org. Aku dah lama simpan sakit hati aku ni. Kau nk sangat barang2 kau g minta dgn ex ksyngan kau tu. Bkn call dia merayu2. Minta simpati. Bt diri kau macam tkde harga diri. Fyi i dont give a damn dgn perempuan pervert mcm kau. Come on lah. Ckp dah matang asal perangai kau mcm anjing?

No comments:

Post a Comment

HEY VISITOR , LEAVE YOUR COMMENT HERE *LOTS OF LOVE FARA :*